Известие

Collapse
No announcement yet.

Гофриран маркуч за турбото на А.Ромео166,136к.с,JTD,2,400см3,произв.27.07.1999г.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Гофриран маркуч за турбото на А.Ромео166,136к.с,JTD,2,400см3,произв.27.07.1999г.

SOS!!!...Помагайте колеги!..Вече близо година не мога да намеря гофрираният маркуч,който излиза директно от турбината!!!...Няма значение дали е употребяван или нов!..Стига употребяваният да е здрав,да не е напукан!..Благодаря Ви предварително за съдействието!!!..Георги Димов,гр.Русе,СКАЙП,papajoro461,tel.0899923989,e/mail papajoro46@abv.bg

маркуч

Здравей, къде точно ти е скъсан маркуча? Моят беше скъсан точно на сгъвката и го възстанових. Вече няколко години не е мръднал.
    Притежател на Alfa Romeo 164 2000 TS БИВША
    Alfa romeo 166 2.4 JTD - това е автомобила!

Comment

Първоначално публикувано от oriono Покажи съобщение
      Здравей, къде точно ти е скъсан маркуча? Моят беше скъсан точно на сгъвката и го възстанових. Вече няколко години не е мръднал.
      Гофрираната част колега...трите пръстена са напукани,единият е сцепен...Пробвах със спец.тиксо,което на принципа на суровият каучук се вулканизира при темпериране...но стъпката е малка и при опита да го бандажирам - го сцепих!..Как и къде си възстановил твоя колега?!..

Comment

Колега направи снимка за кой маркуч говориш за да ти помогнем с нов или 2 ръка, как може 1 год да не намериш това е абсурд
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Най-вероятно говори за гофрирания от въздушния филтър до турбото. И аз търся от година и сигурно повече и няма и няма.

Comment

Да аз съм се заблудил, защото имах впредвид този, който излиза от интеркулера. Но нищо не пречи да се опита. Просто си взимате силикон K+D wurth - гадното е че е на салам, запълвате със силикон, после ред бинт, сииликон, ред бинт, много плътно бандажиране със конец (това е много играчка - аз използвах копринен отнема повече от час) после още два-три пласта бинт и силикон и мисля, че нама да мръдне.
            Притежател на Alfa Romeo 164 2000 TS БИВША
            Alfa romeo 166 2.4 JTD - това е автомобила!

Comment

Писал съм и преди за този маркуч къде се може да се закупи. Авточасти Олимпия гр. Шумен са официален вносител на части за италиянски автомобили. За 136к.с. 2,4 е 28лв. ,поне аз за толкова го взех преди година и половина.Влезте в сайта обадете се и попитайте

Comment

Working...
              X